NC-Websites
NC-Websites
 

Aanmelden

Meld jouw team uit de veld- of zaalcompetitie hier aan voor de titelstrijd.

Inschrijfkosten

Het inschrijfgeld voor alle categorieën op zaterdag en zondag bedraagt € 60,- per team.

Inschrijfvoorwaarden

Per vereniging mag je meerdere teams opgeven. Een team hoeft niet per definitie uit alleen eerste elftal voetballers te bestaan. Spelers uit lagere elftallen kunnen in het zand ook uitstekend uit de voeten. Inschrijven kan voor de volgende categorieën: Heren senioren, Dames senioren, JO-19, JO-17, MO-17, JO-15, MO-15, MO-13, JO-13 en JO-11. 

Nieuw dit jaar is de klasse 35+. Na veler verzoek gaan we een poging wagen ook deze categorie te integreren in het kampioenschap. De speeldag (vrijdagavond of zaterdag overdag) wordt bepaald op basis van het aantal aanmeldingen.

Voorwaarden:

Alle spelers van het team staan ingeschreven bij de vereniging waarvoor zij uitkomen.
Alle spelers staan geregistreerd bij de KNVB.
Ieder team mag één dispensatiespeler hebben; een speler die wel bij de KNVB is ingeschreven, maar dan bij een andere vereniging.

Aanmelden voor de bedrijvencompetitie doe je hier.

Betaling 

Van de organisatie krijgen de teams een factuur toegezonden, waarvan het factuurberdrag op de factuur overgemaakt mag worden op rekening IBAN: NL79 RABO 0306 6632 60, ten name van Beach Soccer Blauwestad, onder vermelding van het factuurnummer en de verenigingsnaam.

Problemen?

Mocht je problemen ondervinden bij de inschrijving, mail dan naar info@beachsoccerblauwestad.nl. Het kan zijn dat je een browserplugin of firewall hebt geïnstalleerd welke iets blokkeert, waardoor jouw aanmelding niet juist wordt verstuurd.